slider
IMG_9763

Het initiatief tijdens calamiteiten

Werknemers die geen kennis hebben op het gebied van bedrijfshulpverlening kunnen aansluiten bij de BHV basiscursus. Onze enthousiaste instructeurs leren werknemers tijdens deze cursus om in het geval van calamiteiten het voortouw te nemen. De BHV’ers komen in actie als er een brand uitbreekt of als iemand gewond raakt. Ze nemen maatregelen om letsel en schade zoveel mogelijk te voorkomen.

Onderwerpen

Tijdens de BHV basiscursus worden medewerkers getraind om daadkrachtig op te treden bij levensbedreigende situaties, brand en ontruimingen. Aan de hand van een intensief lesprogramma in combinatie met de vakkundige begeleiding van onze instructeurs worden uw werknemers klaargestoomd tot gekwalificeerde bedrijfshulpverleners. Onze instructeurs behandelen eerst de theorie en laten de cursisten de kennis vervolgens in praktijk brengen.

Vier modules

De complete BHV basiscursus bestaat uit de volgende vier modulen, die ook los van elkaar gevolgd kunnen worden:

  • Niet spoedeisende Eerste Hulp
  • Spoedeisende Eerste Hulp
  • Brandbestrijding
  • Ontruiming
IMAG0319

E-Learning

BHV lessen volgen via internet? Dat kan via het vernieuwde E-learning programma.

Opfriscursus BHV

Zijn uw werknemers in het bezit van een BHV certificaat? Dan is een jaarlijkse BHV Herhalingscursus noodzakelijk om dit certificaat geldig te houden.

CCV (code 95)​

Zee-Bra verzorgt ook uw nascholingsuren om uw chauffeursdiploma geldig te houden.
IMG_9328

Diploma/Certificaat BHV

Alle beginnende BHV’ers sluiten de cursus af met een examen, waarbij zowel de theoretische kennis als de praktijkervaring wordt getest volgens de normen van het NIBHV. Bij positief resultaat ontvangen de cursisten een diploma en certificaat met een geldigheidsduur van één jaar. Het is noodzakelijk om de kennis op peil te houden. BHV’ers kunnen daarom jaarlijks een herhalingscursus volgen om het certificaat te verlengen. Wist u dat u ook BHV lessen kunt volgen via internet? Dit kan via het handige E-learning programma. Klik hier voor een demonstratie.

Meer informatie over Zee-Bra

Bent u geïnteresseerd in een van onze cursussen of wilt u meer informatie?
Neem dan gerust contact met ons op. Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord.

Zee-bra Trainingen
Heelmeestersdreef 337
7328 KD Apeldoorn

055-5418867
info@zeebratrainingen.nl