slider
verband-leggen-ehbo-opleiding-zee-bra

Het belang van EHBO

Dagelijks gebeuren er kleine of grote ongelukken. Weet u hoe u moet optreden als uw collega bloedend door de bedrijfshal rent of een klant voor uw neus in elkaar zakt? Veel mensen weten niet wat ze moeten doen om een slachtoffer te hulp te schieten, terwijl het verlenen van Eerste Hulp levensreddend kan zijn of letsel kan voorkomen. Om verantwoord te handelen bij ongevalssituaties is een EHBO cursus noodzakelijk. Bij Zee-Bra bieden wij de volgende EHBO cursussen aan:

EHBO cursus (Oranje Kruis)

Gediplomeerde kaderinstructeurs leren cursisten de basisvaardigheden op het gebied van EHBO. Naast de theorie besteden wij bij Zee-Bra veel aandacht aan het praktisch oefenen van vaardigheden. Zo leren cursisten aan de hand van lotusslachtoffers adequaat en verantwoord handelen bij een ongeval. Ons enthousiaste team staat de cursisten bij met deskundig advies. Na afloop van de cursus wordt een examen afgenomen en bij het behalen van deze toets ontvangen de cursisten een EHBO diploma volgens de normen van het Oranje Kruis.

IMG_4031

E-Learning

BHV lessen volgen via internet? Dat kan via het vernieuwde E-learning programma.

Basisopleiding BHV

Tijdens de BHV basiscursus worden medewerkers getraind om daadkrachtig op te treden bij levensbedreigende situaties.

CCV (code 95)​

Zee-Bra verzorgt ook uw nascholingsuren om uw chauffeursdiploma geldig te houden.

EHBO cursus via E-learning

Voor het theoretische gedeelte kunt u nu ook uw EHBO cursus eenvoudig online volgen met het handige E-learning programma. De lessen worden gecombineerd met een 1 daagse praktijkopleiding. Meer weten over het E-learning programma, neem dan contact met ons op.

Meer informatie over Zee-Bra

Bent u geïnteresseerd in een van onze cursussen of wilt u meer informatie?
Neem dan gerust contact met ons op. Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord.

Zee-bra Trainingen
Heelmeestersdreef 337
7328 KD Apeldoorn

055-5418867
info@zeebratrainingen.nl