slider

BHV trainingen in Apeldoorn schept hulpverleners

De snelste en leukste manier om vaardigheden rondom bedrijfshulpverlening onder de knie te krijgen, is met een BHV training bij Zee-bra in Apeldoorn. Onze gediplomeerde docenten dragen graag hun steentje bij aan de veiligheid binnen uw bedrijf. In kleine groepen van ongeveer tien tot twaalf personen leiden zij de cursisten op locatie op tot bekwame hulpverleners.

Apeldoorn staat garant voor kwalitatieve BHV trainingen

Als professioneel onderwijsinstituut uit Apeldoorn is kwaliteit bij onze docenten prioriteit tijdens de BHV trainingen. Ons gemotiveerde en gedreven team doet er alles aan om deze kwaliteit te waarborgen. Naast ons kwaliteitskeurmerk van het NIBHV, laten ze zich regelmatig bijscholen en volgen ze alle ontwikkelingen op het gebied van cursussen en onderwijs op de voet.

E-Learning

BHV lessen volgen via internet? Dat kan via het vernieuwde E-learning programma.

Basisopleiding BHV

Tijdens de BHV basiscursus worden medewerkers getraind om daadkrachtig op te treden bij levensbedreigende situaties.

CCV (code 95)​

Zee-Bra verzorgt ook uw nascholingsuren om uw chauffeursdiploma geldig te houden.

Zee-Bra uit Apeldoorn maakt plezier tijdens BHV training

Naast de kwaliteit van de BHV cursussen, vindt Zee-Bra uit Apeldoorn het ook belangrijk dat cursisten plezier beleven aan de opleiding. Onze professionele docenten nemen de cursisten op sleeptouw en leren ze in de praktijk alle fijne kneepjes van het vak. Zo worden uw medewerkers vliegensvlug opgeleid tot integere hulpverleners. Cursisten kunnen op dit moment bij Zee-Bra terecht voor de volgende cursussen:

  • Basisopleiding BHV
  • Herhalingen BHV
  • Ploegleider BHV
  • AED
  • EHBO
  • Ontruimingsoefeningen
  • Kleine blusmiddelen

Bent u op zoek naar een cursus afgestemd op uw werksituatie? Zee-Bra verzorgt naast de standaard BHV cursussen ook maatwerk. Informeer voor de mogelijkheden.

Meer weten over BHV trainingen in de buurt van Apeldoorn?

Wilt u meer informatie over de BHV trainingen in de buurt van Apeldoorn of wilt u meer weten over onze manier van werken? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag een handje verder.

Meer informatie over Zee-Bra

Bent u geïnteresseerd in een van onze cursussen of wilt u meer informatie?
Neem dan gerust contact met ons op. Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord.

Zee-bra Trainingen
Heelmeestersdreef 337
7328 KD Apeldoorn

055-5418867
info@zeebratrainingen.nl