slider

BHV trainingen in Arnhem levert deskundige hulpverleners

Woont u in Arnhem en wilt u snel BHV’er worden? Volg dan een cursus bij Zee-Bra. Wij hebben een tal van cursussen binnen ons bereik variërend van een EBHO cursus tot aan het ontruimen van een gebouw. Het praktijkgerichte lesprogramma in combinatie met onze gekwalificeerde docenten zorgt ervoor dat uw medewerkers in een vingerknip veranderen in deskundige hulpverleners.

Vallen en opstaan bij de BHV trainingen in Arnhem

De trainingen van Zee-Bra in Arnhem worden gegeven in kleine groepen, zodat iedere cursist de juiste begeleiding krijgt. Kennis vergaren is een belangrijk onderdeel van de cursus, maar de praktijk voert bij Zee-Bra de boventoon. Door middel van vallen en opstaan leren cursisten hoe ze moeten handelen. Dit onder begeleiding van professionele docenten. Op het moment beschikt Zee-Bra over de volgende cursussen:

  • Basisopleiding BHV
  • Herhalingen BHV
  • Ploegleider BHV
  • AED
  • EHBO
  • Ontruimingsoefeningen
  • Kleine blusmiddelen

Zoekt u een cursus toegespitst op uw werksituatie? Zee-Bra verleent naast de bovenstaande BHV cursussen ook trainingen op maat. Neem voor meer informatie contact met ons op.

E-Learning

BHV lessen volgen via internet? Dat kan via het vernieuwde E-learning programma.

Basisopleiding BHV

Tijdens de BHV basiscursus worden medewerkers getraind om daadkrachtig op te treden bij levensbedreigende situaties.

CCV (code 95)​

Zee-Bra verzorgt ook uw nascholingsuren om uw chauffeursdiploma geldig te houden.

BHV Arnhem stelt kwaliteit voorop

Als professioneel onderwijsinstelling uit Arnhem leggen wij de nadruk binnen onze BHV trainingen op kwaliteit. Hoewel we hier al veel aandacht aan besteden, streven wij als gedreven team altijd naar meer. Onze docenten worden daarom niet alleen bijgeschoold maar volgen ook alle ontwikkelingen op het gebied van onderwijs, cursussen en vervolgopleidingen. Zo kunnen we u altijd voorzien van de beste cursussen.

Contact BHV Arnhem

Heeft u nog vragen over BHV trainingen in Arnhem? Dan kunt u contact opnemen. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen.

Meer informatie over Zee-Bra

Bent u geïnteresseerd in een van onze cursussen of wilt u meer informatie?
Neem dan gerust contact met ons op. Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord.

Zee-bra Trainingen
Heelmeestersdreef 337
7328 KD Apeldoorn

055-5418867
info@zeebratrainingen.nl