slider

BHV trainingen bij Zee-Bra in Deventer

Bent u geïnteresseerd in een BHV training in de omgeving van Deventer? Bij Zee-Bra kunt u terecht voor een scala aan opleidingen uiteenlopend van een EHBO cursus tot aan het gebruik van een AED. Ons gemotiveerde team van professionals stoomt uw medewerkers op locatie klaar tot betrouwbare hulpverleners. Dit doen ze in kleine groepen van ongeveer tien tot twaalf personen, zodat iedere cursist optimale begeleiding krijgt.

Zee-Bra uit Deventer maakt BHV trainingen leuk

Zee-Bra, uit omgeving Deventer vindt dat de BHV trainingen niet alleen leerzaam, maar ook leuk moeten zijn. Onze cursisten duiken daarom niet alleen met hun neus in de boeken, maar krijgen tijdens de cursus ook de kans om de kennis in de praktijk te brengen. Zij worden hierbij ondersteund door gekwalificeerde docenten. Cursisten kunnen op dit moment bij Zee-Bra terecht voor de volgende cursussen:

  • Basisopleiding BHV
  • Herhalingen BHV
  • Ploegleider BHV
  • AED
  • EHBO
  • Ontruimingsoefeningen
  • Kleine blusmiddelen

Heeft u liever en training die aansluit bij de dagelijkse werkpraktijk? Zee-Bra biedt naast de standaard BHV cursussen ook maatwerktrainingen aan.

E-Learning

BHV lessen volgen via internet? Dat kan via het vernieuwde E-learning programma.

Basisopleiding BHV

Tijdens de BHV basiscursus worden medewerkers getraind om daadkrachtig op te treden bij levensbedreigende situaties.

CCV (code 95)​

Zee-Bra verzorgt ook uw nascholingsuren om uw chauffeursdiploma geldig te houden.

Deventer biedt BHV trainingen van hoog niveau

Zee-Bra uit omgeving Deventer hecht veel waarde aan de kwaliteit van de BHV trainingen. Wij zijn niet alleen in het bezit van een kwaliteitskeurmerk van het NIBHV, maar onze medewerkers werken zich ook een slag in de rondte om de kwaliteit naar een hoger level te tillen. Zo worden ze regelmatig bijgeschoold en volgen ze ontwikkelingen omtrent onderwijs, cursussen en vervolgopleidingen aandachtig.

Interesse in BHV trainingen in Deventer

Heeft u interesse in een BHV training in Deventer, dan kunt u contact opnemen voor meer informatie. Wij staan u graag te woord en kunnen u eventueel kosteloos een offerte sturen.

Meer informatie over Zee-Bra

Bent u geïnteresseerd in een van onze cursussen of wilt u meer informatie?
Neem dan gerust contact met ons op. Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord.

Zee-bra Trainingen
Heelmeestersdreef 337
7328 KD Apeldoorn

055-5418867
info@zeebratrainingen.nl