slider

De BHV specialist in de regio Zwolle

Wilt u een BHV training volgen in de regio Zwolle? Dan zit u goed bij Zee-Bra. Wij beschikken over een ruim assortiment aan cursussen variërend van het blussen van een brandje tot aan een opleiding tot ploegleider. Ons enthousiaste team van gekwalificeerde docenten staat paraat om groepen van tien tot twaalf personen alle kennis bij te brengen op het gebied van bedrijfshulpverlening.

Leerzame en plezierige BHV cursussen in Zwolle

Zee-Bra uit omgeving Zwolle verschaft leerzame maar tegelijkertijd plezierige BHV cursussen. Wij laten onze cursisten geen kennis in hun hoofd stampen, maar proberen ze door middel van praktijksituaties kennis bij te brengen. Onze professionals zullen de cursisten hierin bijstaan en eventueel ondersteunen met deskundig advies. De cursisten kunnen terecht voor de volgende trainingen:

  • Basisopleiding BHV
  • Herhalingen BHV
  • Ploegleider BHV
  • AED
  • EHBO
  • Ontruimingsoefeningen
  • Kleine blusmiddelen

Zee-Bra kan op verzoek ook trainingen op maat organiseren voor uw bedrijf of organisatie. Neem voor meer informatie of een eventuele offerte contact met ons op.

E-Learning

BHV lessen volgen via internet? Dat kan via het vernieuwde E-learning programma.

Basisopleiding BHV

Tijdens de BHV basiscursus worden medewerkers getraind om daadkrachtig op te treden bij levensbedreigende situaties.

CCV (code 95)​

Zee-Bra verzorgt ook uw nascholingsuren om uw chauffeursdiploma geldig te houden.

Zee-Bra Zwolle hecht waarde aan kwaliteit bij BHV

Naast het enthousiasme bij onze medewerkers, staat kwaliteit bij de BHV trainingen in Zwolle hoog in het vaandel. Zee-Bra bezit niet alleen het kwaliteitskeurmerk van het NIBHV, maar ons team is ook voortdurend in de weer om ons onderwijsprogramma naar een hoger level te tillen. We proberen dit te realiseren door onze docenten regelmatig te laten bijscholen en de ontwikkelingen op het gebied van onderwijs, cursussen en vervolgopleidingen nauwlettend te volgen.

Contactgegevens BHV Zwolle

Wilt u meer weten over onze BHV trainingen in de buurt van Zwolle? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Meer informatie over Zee-Bra

Bent u geïnteresseerd in een van onze cursussen of wilt u meer informatie?
Neem dan gerust contact met ons op. Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord.

Zee-bra Trainingen
Heelmeestersdreef 337
7328 KD Apeldoorn

055-5418867
info@zeebratrainingen.nl