slider

BHV trainingen in Apeldoorn schept hulpverleners

Zee-Bra in Apeldoorn verzorgt BHV trainingen waarbij uw werknemers omgetoverd worden in kwalitatieve hulpverleners. Wij bieden cursisten een spectrum aan opleidingen uiteenlopend van een basisopleiding BHV tot een cursus EHBO bij kinderen. Ons fanatieke team van vakbekwame docenten leert uw werknemers in relatief kort tijdsbestek alles over een veilige werksituatie.

Het belang van kwaliteit bij de trainingen van Zee-Bra Apeldoorn

Zee-Bra in Apeldoorn hecht veel waarde aan de kwaliteit bij de BHV trainingen. Als professionele onderwijsinstelling zijn wij in het bezit van een kwaliteitskeurmerk van het NIBHV. Daarnaast zorgen onze medewerkers ervoor dat de kwaliteit van onze cursussen op peil blijft. Zo volgen ze de ontwikkelingen omtrent onderwijs, cursussen en vervolgopleidingen op de voet en gaan ze regelmatig de schoolbanken in om zich te laten bijscholen.

E-Learning

BHV lessen volgen via internet? Dat kan via het vernieuwde E-learning programma.

Basisopleiding BHV

Tijdens de BHV basiscursus worden medewerkers getraind om daadkrachtig op te treden bij levensbedreigende situaties.

CCV (code 95)​

Zee-Bra verzorgt ook uw nascholingsuren om uw chauffeursdiploma geldig te houden.

Trainingen van Zee-Bra uit Apeldoorn brengt kennis in praktijk

Hoewel kwaliteit een belangrijke rol speelt bij de trainingen van Zee-Bra uit Apeldoorn, is plezier ook een belangrijke factor. Wij zadelen onze cursisten niet op met saaie opsommingen uit een boek, maar brengen veelvoorkomende situaties in kleine groepen in de praktijk. Onze gekwalificeerde team zal de cursisten hierin zo goed mogelijk begeleiden en waar nodig voorzien van deskundig advies. Op het moment kunnen cursisten bij Zee-Bra terecht voor de volgende opleidingen:

  • Basisopleiding BHV
  • Herhalingen BHV
  • Ploegleider BHV
  • AED
  • EHBO
  • Ontruimingsoefeningen
  • Kleine blusmiddelen

Bent u op zoek naar een cursus die aansluit op het dagelijkse werk? Zee-Bra verzorgt naast de standaard BHV cursussen ook maatwerk. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Meer weten over de BHV trainingen van Zee-Bra uit Apeldoorn?

Heeft u nog vragen over de BHV trainingen van Zee-Bra uit Apeldoorn of wilt u meer informatie over onze cursussen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Meer informatie over Zee-Bra

Bent u geïnteresseerd in een van onze cursussen of wilt u meer informatie?
Neem dan gerust contact met ons op. Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord.

Zee-bra Trainingen
Heelmeestersdreef 337
7328 KD Apeldoorn

055-5418867
info@zeebratrainingen.nl